Transitions szemüveglencse

Fényre sötétedő szemüveglencsék

1

A KODAK Transitions szemüveglencsék alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, ezáltal a legjobb megoldás lehet az aktív életmódot kedvelők számára

Legyen szó beltérről vagy kültérről, a Kodak Transitions szemüveglencsék automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz a tökéletes látás érdekében. A Transitions szemüveglencse azok számára tökéletes választás, akik egyaránt tartózkódnak kül- és beltérben, illetve akiknek szeme érzékeny a kinti fényekre.

2

A fénykontroll technológia segít csökkenteni a szem megerőltetését és fáradását egyaránt

A Transitions szemüveglencsék zökkenőmentesen alkalmazkodnak a fényekhez, kültéren besötétednek, míg beltérben visszatérnek átlátszó állapotukhoz. A Transitions szemüveglencsék nem csak divatosak, de csökkentik a szemfáradtságot és szemerőltetést is. Ezentúl 100%-osan szűrik az UV sugarakat. A Kodak Transitions lencsék minden életstílushoz tökéletesen illeszkednek és minden korosztály igényeit kielégítik.

Kinek ajánljuk?

Azok számára, akik sokat tartózkodnak a szabadban

SZEREZD BE EZT A LENCSÉT MÉG MA!
Kodak Lens

Válaszd Ki Az Országod

Site Change Photo

Ez a weboldal mind saját, mind harmadik féltől származó cookie-kat használ, hogy statisztikai információkat gyűjtsön az Ön internetes böngészéséről, és megjelenítse az Ön preferenciáihoz kapcsolódó hirdetéseket. A webhely böngészésével megértjük, hogy beleegyezik ezeknek a sütiknek a használatába. Ha további információra van szüksége, keresse fel adatvédelmi irányelveinket.