UVSun Polarised szemüveglencse

Több, mint egy egyszerű napszemüveglencse

KODAK UVSun lencsék megakadályozzák, hogy a káros UV-sugarak a szembe érkezzenek

Több kutatás is bizonyítja, hogy hosszútávon a nem megfelelő UVA és UVB sugarak elleni védelem hozzájárulhat a szürkehályog és a makula degeneráció kialakulásához.
 

Megoldások bármilyen kültéri tevékenységhez a KODAK-tól

A polarizáltságának köszönhetően minden KODAK UVSun szemüveglencse megfelelő UV-sugárzás és visszacsillanás elleni védelmet biztosít az egész év során. A polarizált lencsék előnye továbbá, hogy kitűnően mutatnak sokféle keretben.

A polarizált szemüveglencsék visszacsillanás elleni védelmet nyújtanak kültéri tevékenységekhez

A polarizáció csökkenti a vakító fényvisszaverődéseket – ezáltal csökkenti a fényérzékenységet is, így a kültéri tartózkodás kényelmes lesz.

KODAK Polarized Lenses are also great for drivers, as well as cyclists and other sports enthusiasts who have to deal with outdoor light conditions

A KODAK UVSun szemüveglencsék autósoknak, bicikliseknek és egyéb sportot űzőknek is megfelelő választás

Előnyök:
Bizonyítottan a legbiztonságosabb vezetéshez.
Kényelmet és UV védelmet nyújt szemünk számára kültéren.

Kinek ajánljuk?

Azok számára, akik sokat tartózkodnak a szabadban.

SZEREZD BE EZT A LENCSÉT MÉG MA!
Kodak Lens

Válaszd Ki Az Országod

Site Change Photo

Ez a weboldal mind saját, mind harmadik féltől származó cookie-kat használ, hogy statisztikai információkat gyűjtsön az Ön internetes böngészéséről, és megjelenítse az Ön preferenciáihoz kapcsolódó hirdetéseket. A webhely böngészésével megértjük, hogy beleegyezik ezeknek a sütiknek a használatába. Ha további információra van szüksége, keresse fel adatvédelmi irányelveinket.