Rólunk

A KODAK-ot számtalan generáció ismeri és rendkívül gazdag örökséggel rendelkezik.
Minden George Eastman híres mondásával kezdődött:

"Ön megnyomja a gombot, a többit mi csináljuk."

Azóta a KODAK számtalan generáció számára tette lehetővé, hogy megörökítsék a különleges pillanatokat és olyan emlékeket teremtsenek, amelyek túlmutatnak a tárgyi világon. A KODAK Lens-nél arra vállalkoztunk, hogy egy olyan komplex kérdéskört, mint a látásjavítás, egyszerűvé és bárki számára elérhetővé tegyünk. Olyan új lehetőségeket nyújtunk mindenki számára, amelyekkel korábban nem rendelkeztek. Célunk, hogy kiemelkedő optikai megoldásokat kínáljunk reális áron.

The Kodak Camera +

A Kodakot 1888-ban George Eastman alapította. Vállalkozását négy alapelvre építette, amelyek a mai napig a gyakorlatban is érvényesülnek. Ezek az elvek az ügyfélközpontúság, a világméretű forgalmazás, az alacsony költségű tömegtermelés és a széleskörű reklámtevékenység.

KODACHROME Film +

Az 1935-ben bevezetett KODACHROME film lett az első kereskedelmi szempontból sikeres amatőr színes film. 1942-ben megjelent a KODACOLOR Film, a világ első valódi színes negatív filmje fényképezéshez.

KODAK carousel projector +

1961-ben mutatták be a KODAK körhintaprojektort. Ezek a vetítőgépek egy kerek tálcával rendelkeztek, amely 80 diát tartalmazott a könnyebb megjelenítés érdekében.

KODAK Instamatic camera +

A KODAK Instamatic fényképezőgépeket 1963-ban mutatták be. Az új gépek olyan könnyen betölthető filmtekerccsel rendelkeztek, amelynek segítségével az amatőr fotózás népszerűségét új magasságokba emelték.

KODAK Technology was on board the Apollo 11 +

A KODAK Technology 1969-ben az Apollo 11 fedélzetén volt, az első űrhajósokkal, akik a Holdon sétáltak. A Kodak által épített speciális sztereoszkópos színes kamera lehetővé tette az űrhajósok számára, hogy rendkívül közeli felvételeket készítsenek a sziklákról, a porról és a Hold felszínének apró vonásairól.

World's first digital camera +

1975-ben a KODAK találta fel a világ első digitális fényképezőgépét, 1986-ban pedig az első megapixeles CCD (charge-couple device) képérzékelőt. Ez nyitotta meg az utat a további innovációk számára.

Signet Armorlite +

1992-ben az Eastman Kodak Company kizárólagos jogot adott a Signet Armorlite-nak kiváló minőségű szemészeti lencsék kifejlesztésére. Azóta több mint 50 szemészeti terméket fejlesztettek ki a KODAK márkanév alatt.

 KODAK Clear Lens Coating +

1996-ban kifejlesztették a KODAK Clear Lens Coating nevű felületkezelést, amely lehetővé teszi, hogy a szemüveglencsék könnyen tisztíthatóak és ellenállóak legyenek. 4 évvel később a KODAK Concise Progressive lencsét hozták forgalomba, amely illeszkedik a modern keretekhez.

KODAK Precise Progressive Lens +

 A 2000-es évek elején a KODAK Precise Progressive Lens kiváló vizuális harmóniát biztosított a viselőknek a távolságok között, és a KODAK Clean & Clear új, továbbfejlesztett szuperhidrofób tulajdonságokkal került forgalomba.

KODAK Unique Progressive szemüveglencse +

 2009-ben bevezetésre került a KODAK Unique Progressive szemüveglencse, amely a szemüvegviselők számára még szélesebb körű keretválasztást tett lehetővé. 

KODAK BluProtect Lens Coating +

 2015-ben megjelent a piacon a KODAK BluProtect lencse felületkezelés, amely a kékfény-szűrő termékek következő generációihoz vezetett.

KODAK continues to expand +

A KODAK a mai napig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél jobb képi élményeket biztosítson az emberek számára a mindennapokban.

Kodak Lens

Válaszd Ki Az Országod

Site Change Photo

Ez a weboldal mind saját, mind harmadik féltől származó cookie-kat használ, hogy statisztikai információkat gyűjtsön az Ön internetes böngészéséről, és megjelenítse az Ön preferenciáihoz kapcsolódó hirdetéseket. A webhely böngészésével megértjük, hogy beleegyezik ezeknek a sütiknek a használatába. Ha további információra van szüksége, keresse fel adatvédelmi irányelveinket.